Ballonnen

Wij maken en leveren voor al uw evenementen prachtige ballonbogen, in de kleuren die u wenst!

... of wat dacht u van zuilen, palen of stukken met helium? Afhankelijk van de locatie en de wensen, bespreken we graag de mogelijkheden met u.


Heliumballonnen: Wat is er leuker dan een feestruimte gevuld met kleurrijke ballonnen? Heliumballonnen maken elk feest compleet! Onze heliumballonnen kunnen enkele dagen blijven zweven (wanneer ze niet met scherpe voorwerpen in aanraking komen en de temperatuur niet te hoog is). Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om een ruimte mee te decoreren of om cadeau te doen. De kleur van het lint komt overeen met de kleur van de ballon, tenzij anders overeen gekomen.

Ook kunnen wij verschillende creatieve oplossingen vinden met heliumballonnen, zoals ballon-in-ballon, confetti ballonnen, en combinaties met folieballonnen...


Vanaf €2.50

Luchtballon:

Een leuke variatie op de heliumballon, is de luchtballon met mandje. Dit mandje kan gevuld worden met een peluche, een cadeautje, een wenskaart of zelfs geld. Je zal zeker gezien worden met zo'n leuk cadeau !

Stuffer:

Wij creëren voor u een feestelijk cadeau door uw geschenk te verpakken in een grote ballon (18 inch / 45 cm). In de cadeauballon kunt u allerlei cadeaus stoppen, denk bijvoorbeeld aan geld, cadeaubonnen, kaarten en nog veel meer. In principe kan ieder artikel in de ballon worden verpakt, er is slecht 1 belangrijke beperking: het artikel kan maximum 11 x 40 cm zijn. U kunt kiezen voor één of meerdere bedrukte ballonnen, er zijn verschillende teksten en afbeeldingen verkrijgbaar.


Standaard wordt de stuffer gevuld met 10 tot 15 ballons van 5inch.


De kleuren van de kleinere ballonnen binnenin en bovenop kunt u zelf bepalen.


Vanaf €25.00


geld of cadeau erin verwerken = +1.00 euro

Bloem:

Een ballonbloem of boompje zoals sommige zeggen, is altijd een echte eyecatcher en wordt dan ook vaak ingezet bij een huwelijk, verjaardag, geboorte, op een feestlocatie of bij de opening van een bedrijf. Ballonbloemen zijn leverbaar in vele kleuren, geheel naar eigen smaak samen te stellen en zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.


Vanaf €20.00


geld erin verwerken = +1.00euro


inpakken in folie= +1euro

Tafelstuk:

Tafelstukken zijn een eenvoudige maar zeer decoratieve manier om de tafels op uw feest of bijeenkomst sfeervol aan te kleden. Er zijn zeer veel mogelijkheden om door middel van de hoeveelheid ballonnen en de gekozen kleuren een unieke tafeldecoratie samen te stellen! De gebruikte kleuren kunnen uiteraard aangepast worden aan het door u gekozen thema of aan de gelegenheid.


Vanaf 9.00 euro

Folieballonnen:

Iedereen is gek op folieballonnen, wij in elk geval wel! Wij hebben vele soorten voor elke gelegenheid. Folieballonnen zijn leuk voor eigen gebruik maar ook geweldig om weg te geven, reken maar op enthousiaste reacties als je binnenkomt met zo’n stijlvolle en vrolijke ballon, Het voordeel van folieballonnen is dat ze lang meegaan, dat kan variëren van een week tot enkele weken.


 


Vanaf 12.00 euro gevuld met helium

Diversen ballon stukken: 

Wij maken diverse stukken, alles kan op aanvraag en met samenspraak. Ook pampertaarten met een ballonstuk erop is mogelijk.


 


Prijzen op aanvraag

Ballon hart:

Een prachtig decoratief stuk is het ballon hart. Met 1 of 2 kleuren gemonteerd op een metalen hart, kan dit makkelijk opgehangen worden. Ideaal voor huwelijken, huwelijksverjaardagen, of gewoon voor elke gelegenheid met een hart...


€85,00

Bubble ballon:

Bubble ballonnen zijn ballonnen gemaakt van een zeer sterk doorzichtig rekbaar plastic. De bubble ballon zweeft daarom langer in de lucht dan een folieballon. Wij hebben verschillende soorten bubble ballonnen in ons assortiment.


 


Vanaf 17.00 euro