apparaat

De wet verbiedt ons deze producten online te verkopen. In onze winkel in Mortsel (Statielei 57, 2640 Mortsel) kan u dan ook altijd terrecht voor een vakkundige uitleg, elektronische sigaretten en eenuitgebreid gamma aan -liquids, al dan niet met nicotine. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment, maar ter plaatse is veel meer verkrijgbaar...

Joyetech eGo ONE V2:


Productgegevens

De eGo ONE V2 is de opvolger van de zeer populaire Joyetech eGo ONE. Deze startset bevat een 2ml tank, een 1500mAh of 2200mAh batterij en ondersteunt zowel sub-ohm (<1.0Ohm) als hoge weerstand coils (>1.0Ohm).


eGo ONE V2 batterij:

De standaard versie eGo ONE V2 batterij wordt geleverd 1500mAh batterij. De eGO ONE V2 XL heeft een batterijcapaciteit van 2200mAh, wat betekent dat de XL versie een langere batterijduur heeft vergeleken met de standaardversie. Daarnaast is de XL uitvoering iets langer dan de standaard eGo ONE V2 batterij. De batterij is eenvoudig op te laden middels de usb-poort aan de zijkant van de V2 en kan gewoon gebruikt worden tijdens het opladen.


Lengte eGo ONE V2: 12.7cm

Lengte eGo ONE V2 XL: 14.2cm

eGo ONE V2 coils:

In het startpakket zijn er 2 Joyetech eGo ONE CL Pure Cotton coils toegevoegd met een Ohmage van 1.0Ohm en 0.5Ohm. Indien u meer damp wilt creƫren, raden wij aan om de 0.5Ohm te kiezen. Deze geeft meer power vergeleken met de 1.0Ohm. De keuze voor uw coil hangt af van uw eigen persoonlijke wensen.


eGo ONE V2 2ml clearomizer:

Een groot voordeel van de eGo ONE V2 tank is het ruime kijkglas, hierdoor kunt u precies zien hoeveel van uw favoreiete liquid nog in uw e-sigaret zit. De clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en beschikt over een regelbare luchttoevoer (airflow-control).


Direct output / Constant voltage output:

Joyetech heeft zichzelf overtroffen bij de eGo ONE v2 en heeft de mogelijkheid toegevoegd om te schakelen tussen 2 modussen; mouth-to-lung en direct-to-long. Druk de firebutton 5 seconden in wanneer de V2 uit staat om te switchen tussen de 2 instellingen en test wat voor u de beste dampervaring oplevert.

Verkrijgbaar in 2200 mAh en 1500 mAh


JOYETECH EGO AIO:

Productgegevens

Joyetech heeft met deze compacte handzame All-In-One e-sigaret een uitstekende starterset afgeleverd voor de beginnende damper. Met een lengte van 12 cm is de eGo AIO is makkelijk in het gebruik en erg geschikt voor onderweg dankzij het robuuste ontwerp en stevige behuizing.


Joyetech eGo AIO Coils

De eGo AIO wordt geleverd met 2x 0,6Ohm Joyetech Cubis BF sub-ohm coils met een flinke dampproductie. Deze coils kunnen naar wens worden bijbesteld in de volgende weerstanden voor uw persoonlijke dampervaring:


0.5Ohm

0.6Ohm

1.0Ohm

1.5Ohm Clapton coil

0.2Ohm Ni Coil

0.25Ohm Notch Coil

De Cubis BF coils hebben een degelijk levensduur en zijn gemakkeliijk te vervangen. Het is aan te raden voor gebruik de e-liquid goed in de coil te laten trekken voor een langere levensduur.


Ingebouwde 1500mAh batterij

De ingebouwde 1500mAh batterij is ruim voldoende om de gehele dag door te kunnen dampen. De Ingebouwde batterij wordt opgeladen middels een meegeleverde micro-USB kabel. De eGo AIO geeft een visuele waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is en beschikt over een ingebouwde spanningsbeveiliging.


2ml ingebouwde clearomizer

De top fill clearomizer is een vast onderdeel van de eGo AIO. De tank zelf kan niet vervangen worden, de coils wel. De clearomizer kan gereinigd worden met water en papier. De top cap van de tank beschikt over een instelbare airflowring en een veilige lekvrije kindersluiting.


De eGo AIO is een uitstekende sub-ohm e-sigaret voor de beginnende en gevorderde damper. Bestel uw favoriete kleur en bijbehorende coils.

JOYETECH AIO D22:

Productgegevens

Joyetech AIO D22 Startset

Na het enorme succes van de Joyetech eGo AIO (ofwel All-In-One) brengt de fabrikant nu twee nieuwe varianten uit: de D22 en de D16. Vergelijkbaar aan het eerste model, maar nu in twee andere uitvoeringen met nieuwe kleuren.


Deze D22 is de variant met een diameter van 2,2cm en 10,7cm hoog. Hij bevat, net als zijn voorganger, een 2ML tank. Ook maakt hij gebruik van de Joyetech BF Coils. Met een airflow aan de bovenzijde dit toestel zeer lekbestendig.


Het apparaat kan coils tot 0,5 Ohm aan. Het is mogelijk om de BF RBA te gebruiken om zelf coils te maken, maar zorg dat de weerstand niet lager is dan 0,5 Ohm. Standaard wordt deze geleverd met een 0,6 Ohm coil. Is hij te krachtig voor je? Plaats dan een 1,0 of 1,5 Ohm coil.


De batterij heeft een interne accu van 1500mAh en is gemakkelijk op te laden middels de Micro-USB poort aan de zijkant van het apparaat.

Joyetech Atopack Penguin

ProductgegevensDe Joyetech Atopack Penguin is een all in one Sub-ohm kit zowel voor de beginnende als gevorderde damper. De Joyetech Atopack is zeer compact en erg handig in gebruik. De Atopack Penguin is voorzien van een interne 2000mAh batterij, de batterij is makkelijk op te laden met een Micro USB kabel. De Joyetech Atopack Penguin levert een constante voltage van 3.8 Volt.


De Penguin coil zit in een keramische behuizing en wordt van boven bevoorraad met e-liquid. Keramiek houdt geen smaken vast en geeft daardoor altijd de pure smaak van de e-liquid af.


De Joyetech Atopack Penguin is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een interne tankinhoud van 2.0ml. Het tankje is gemakkelijk bij te vullen en is voorzien van het nieuwe  JVIC systeem, Juice Vertical Injection coil. De Joyetech Atopack (JIVC) coils worden geleverd in 0.25ohm of 0.6ohm.


Eigenschappen:


Een all in one (AIO) starter kit

2ml. tankinhoud

Nieuwe JIVC coils

2000mAh interne batterij capaciteit

Intelligente batterij indicator

Opladen via usb

Beveiligd tegen kortsluiting, overladen en te lage weerstand

Eleaf iStick Basic Kit + GS-Air 2 Atomizer

Productgegevens


De Eleaf iStick Basic is een handige box welke gemakkelijk te gebruiken is voor zowel beginners als gevorderden. Deze Eleaf iStick heeft een interne batterij van maarliefst 2300mAh! Deze set komt met een Eleaf GS-Air 2 tank die beschikt over een airflow control.


Het unieke design van deze nieuwe iStick wordt bekroond met een magnetisch contact tussen de tank en de box. Verder is hij gemakkelijk op te laden via een Micro-USB poort. Je kunt daarbij blijven dampen tijdens het opladen.

Justfog C14 Starterkit 900mAh (dubbel):


Complete gebruiksvriendelijke startset voor zowel de beginnende als ervaren damper. De C14 uitvoering is de opvolger van de welbekende 1453 set. Justfog heeft een aantal verbeteringen toegepast in de clearomizers van de 14-serie. Een belangrijk aspect is dat deze uitgevoerd zijn met een dubbele lekbeveiliging om de batterijen beter de beschermen tegen vocht. Daarnaast heeft de C14 een bottom coil uitgevoerd in organic cottonvoor een nog betere smaakbeleving.

e-Fit 50:


Deze heeft een instelbare batterij 2100mAh van 10W tot 50W en heeft een reservoir van 2.0ml met air-flow control. Geleverd met 2 coils 0.2 Ohm, micro-USB kabel, batterij en atomizer.